Vohvelipäivä

25.3.

Tule juhlimaan Neitsyt Marian ilmestymispäivää lauantaina 25.3 kello 11-17.00 erikoisohjelman kera EKTA museossa, Galleria Elverketissä ja Villa Schildtissä. Ohjelma sopii koko perheelle. Mikaelkoulu myy vohveleita sisäpihalla, Elverketin ja EKTA museon välissä klo 13 alkaen.

GALLERIA ELVERKETISSÄ pääset kuuntelemaan satuja Tullvallasta Irmelin Sandman Liliuksen ja María Serranon kanssa kello 11-12.00. Muista myös poiketa päivänaikana Carl-Gustaf Liliuksesta kertovassa näyttelyssä.

Taidehistorioitsija Lena Holger luennoin EKTA:ssa kello 15.00. Lena kertoo uusimmista Helene Schjerfbeck tutkimuksistaan. Luento järjestetään yhteistyössä Helene Schjerfbeck seuran kanssa.
EKTA:ssa voit myös tutustua Helene Schjerfbeck, elämä ja taide– näyttelyyn sekä Kaikkien aikojen Raasepori– näyttelyyn. Blombergin talossa järjestetään pop-näyttely vohveliraudoista.

VILLA SCHILDT pitää avoimet avajaiset Grand Tour 2015-näyttelylle. Esillä on sata piirustusta, jotka arkkitehtiopiskelijat ovat tehneet Suomi Rooma-instituutin järjestämällä kurssilla. Kurssin teemana oli antiikin perintö länsimaisessa arkkitehtuurissa ja opinnot suoritettiin Venetsiassa, Roomassa ja Tammisaaressa.

Vapaa pääsy kaikkiin näyttelyihin ja päivän ohjelmaan (11-17.00) Tervetuloa!