Pimeä viikonloppu:

Kulttuurilenkki

2.–3.11.

EKTA-museo, Galleria Elverket ja Villa Schildt järjestävät Kulttuurilenkin sunnuntaina 3.11. klo 11–17 monipuolisella ohjelmalla. Päivän teemana on varjot ja tapahtuma järjestetään samana viikonloppuna kuin Raaseporin ja Hangon Pimeä viikonloppu.

Lauantaina 2.11. klo 18 Galleria Elverket aloittaa Pimeän viikonlopun ohjelmansa tuliesityksellä sisäpihalla! Tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa.

Sunnuntaina 3.11. Kulttuurilenkin aikana voit osallistua taidetyöpajaan Värikkäät varjot klo 12–15, jossa osallistujat voivat luoda oman teoksen piirtoheittimen avulla. Kyseessä on drop-in työpaja, joka soveltuu kaikenikäisille. Voit myös osallistua Kulttuurilenkin tehtäväkävelyyn ja voitta hienoja palkintoja – pääpalkintona Museokortti yhdeksi vuodeksi!

Tutustu myös Pamela Brandtin ja Susanne Gottbergin näyttelyyn Dialogi, joka on kuvataiteellinen vuoropuhelu. Sekä Brandt että Gottberg ovat tunnettuja ja tunnustettuja kuvataiteilijoita, joiden molempien taide on aina kulkenut omaa tietään. Mitä tapahtuu, kun kaksi individualistia kohtaa? Syntyykö dialogi vai kiista? Näyttelyn tarkoituksena on luoda eloisa keskustelu, jossa kuvataiteen avaruudet ja mahdollisuudet hahmottuvat myös eroavaisuuksien eikä pelkästään yhteneväisyyksien pohjalta. Lue lisää täältä.

Vapaa sisäänpääsy, tervetuloa!

 

OHJELMA

EKTA, Kustaa Vaasan katu 11
11–17 Näyttelyt: Kiellettyä viinaa, Helene Schjerfbeck Elämä
& Taide, Kaikkien aikojen Raasepori
11–17 Chasing the Dead in Raseborg – elokuvanäytöksiä
13 & 15 Satutuokiot lapsille

GALLERIA ELVERKET, Kustaa Vaasan katu 11
2.11.
18–20 Galleria Elverketin pihalla järjestetään Pimeän viikonlopun kunniaksi tulishow! Tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa.

3.11.
11–17 Dialogi -näyttely: Pamela Brandtin ja Susanne
Gottbergin taideteoksia
12–15 Drop-in työpaja kaiken ikäisille: Värikkäät varjot.
Sommittele valotaideteos piirtoheittimelle

VILLA SCHILDTin ohjelma PIAZZAssa, Asematie 6
11–17 Pieni pop-up näyttely Säästöpankin rakennuksesta
11– Luento: Alvar Aalto ja Tammisaari (ruotsiksi)
12–15 Mahdollisuus syödä Pankinjohtajan menu Piazzassa (29 €) HUOM! Varaa pöytäsi etukäteen Päiviltä: 050 3871277